FőoldalSzemészeti SzolgáltatásokTermékekÜzleteinkAkcióinkInnováció, TudástárGyermekszemvizsgálatIngyenes szűrővizsgálatVarilux Mester Optika4D szemmérésWebáruház
Szemüveg és Optikai Akciók


Kiskőrös Város arca is a Varilux lencsét választotta

TAPASZTALATOK A SZEMÜVEGLENCSÉRŐL

KAUTZKY ARMAND

 

színművész

„Kisgyerekkorom óta szemüveggel élek, viselése megszokott, természetes dolog. A kor előrehaladtával egyre nagyobb erőfeszítés, hogy a közeli és a távoli dolgok egyaránt élesek legyenek. Munka közben, színpadon és főleg szinkronstúdiókban mindennapos problémává vált az olvasó és a rendes szemüvegek cseréje. Korábban volt már kísérletem a multifokális lencsékkel, de sajnos nem tudtam megszokni az állandó szédülést és bizonytalan érzést. A mostani lencsémet viszont szinte azonnal, néhány órás 'rávezetéssel' könnyedén megszoktam. Rendkívül kényelmes, hogy minden helyzetben elég egy szemüveget használni. És hogy a napfényre be is sötétedik...csak hab a tortán...”

Varilux multifokális akció

40 éves kor felett csökken szemünk alkalmazkodó képessége. Az olvasnivalót egyre távolabb kell tartanunk, hogy élesen lássuk. Erre a problémára kitűnő megoldás az Essilor Varilux termékcsaládja. E cég fejlesztette ki 1959-ben az első multifokális lencsét.

Varilux X Design 99.000 Ft/db helyett 69.000 Ft/db* ártól elérhető!

Egy példa: Ha Ön szeretné megvásárolni Új x design lencséjét, hozza el régi szemüvegét és mi az új lencsék árába régi szemüveglencséit 30.000 Ft értékben beszámítjuk! Igy elérhető, hogy 99.000 Ft/db ár helyett 69.000 Ft/db* ártól hozzájuthat új szemüveglencséjéhez.

*(Az ajánlat Varilux x design Orma 1.5 CrisalForteUv lencsékre érvényesíthető!)

Próbálja ki Ön is az Eyecode-dal rendelhető Varilux X Design lencséket! Az Eyecode opció kizárólag Visioffice berendezéssel rendelkező üzletekben kérhető.


A ma elérhető legjobb ajánlat prémium multifokális szemüveg készítéséhez!

Varilux Liberty 3.0 Orma 1.5 Crizal Easy felületkezeléssel ( 50% KEDVEZMÉNY 38.300 Ft/db helyett 19.150 Ft/db). Varilux Liberty 3.0 Crizal Easy lencse 2 x 19,150 Ft, Minőségi szemüvegkeret 48.970 Ft helyett 18,600 Ft (Fila, Sting, Furla, Inflecto stb..), becsiszolás 3000 Ft, Szemvizsgálat 0 Ft

Összesen: 128.570 Ft helyett 59.900 Ft


Szemüvegkeretek

Ray Ban

A Ray Ban modellek legkedveltebb modeljei 24.900 Ft-ért a Regéczy Varilux Mester Optikában!

 Police eyewear

Police modellek 50% kedvezménnyel 18.600 Ft-tól a Regéczy Varilux Mester Optikában