FőoldalSzemészeti SzolgáltatásokTermékekOptikaAkcióinkInnováció, TudástárGyermekszemvizsgálatIngyenes szűrővizsgálatVarilux Mester Optika4D szemmérésAdatvédelem
Szemüveg és Optikai Akciók

Küldetésünk a Tökéletes Látás

Jelentkezzen be most Ingyenes Szemvizsgálatra 78-412-363, 70-6571205, vagy facebook-on keresztül!

15.990 Ft : Ingyenes Szakorvosi Szemvizsgálat + Guess, Retro, Skechers stb. szemüvegkeret (több mint 300 db közül választhat) + 2 db szemüveglencse* antireflex és keményített réteggel + szemüvegtok és kendő + 1 év garancia. Az ajánlat 2019.01.02 és 02.27. között érvényes! Jelentkezzen be most Ingyenes szemvizsgálatra *1.5-ös alapanyag +/-6 dioptria cyl. 3

Multifokális lencsék minden tevékenységhez!

40 éves kor felett csökken szemünk alkalmazkodó képessége. Az olvasnivalót egyre távolabb kell tartanunk, hogy élesen lássuk. Erre a problémára kitűnő megoldás az Essilor Varilux termékcsaládja. E cég fejlesztette ki 1959-ben az első multifokális lencsét.


Regéczy Varilux Mester Optika

Varilux multifokális lencse (19.800 Ft-tól) fajták különböző tevékenységekhez specializálva

Jelentkezzen be most Ingyenes Szemvizsgálatra 78-412-363, 70-6571205, vagy facebook-on keresztül!

 

Próbálja ki Ön is az Eyecode-dal rendelhető Varilux X Design lencséket! Az Eyecode opció kizárólag Visioffice 2 Activisu berendezéssel rendelkező üzletekben kérhető.

Ha szeretné látni, hogyan működik a valóban személyre szabott 4D szemmérés, Kattintson Ide!

98.000 Ft/db VARILUX Xclusive 4D, 69.000 Ft/db X Track és 59.000 Ft/db X Design / f-360

Az éleslátás új dimenziója.A Varilux lencsék prémium kategóriája a Nanoptix, Synchroneyes és Xtend technológiával. A Varilux X széria karnyújtásnyi távolságon belül is szélesebb látóteret és hihetetlen éles képet nyújt. Személyre szabott szemüveg elkészítése érdekében kérje optikusától az NVB mérést (közelre tekintési szokások mérése) illetve az Eyecode opciót (szemüvegviselési szokások mérése)!

Varilux Xclusive 4D

Az éles látás új dimenziója egy tökéletesen személyre szabott és a közeli tekintési szokásokhoz is optimalizált lencsével, amely minden helyzetben éles látást biztosít. Most először olyan multifokális lencsét tudunk az Ön számára ajánlani, amely a határtalan szabadság mellett azonnali reagálási lehetőséget biztosít Önnek karnyújtásnyi távolságon belül és azon túl is, mindezt egy teljesen személyre szabott lencse segítségével.

Egyedülálló és kifinomult mérési módszerekkel - mint az Eyecode és a domináns szem figyelembevétele - tökéletesen személyre szabott lencsét tudunk készíteni az Ön számára.

Az Essilor 4 áttörő innovációja nyújt Önnek éles látást minden pillanatban karnyújtásnyi távolságon belül és azon túl is:

4D technology: Forradalmi újítás a személyre szabásban

A domináns kezünkhöz hasonlóan (azaz, hogy jobb vagy balkezesek vagyunk) van domináns szemünk is. Ez a szem érkezik meg először a célpontra, amikor tekintési irányt váltunk. A domináns szem meghatározásával gyorsabb reakcióidőt és azonnali éles látást tudunk biztosítani.

Nanoptix: Forradalmi újítás a lencsegyártásban

A Nanoptix teljes mértékben áttervezi a lencse alapszerkezetét, azaz a lencsét apró alkotóelemek ezreire bontja szét, hogy a fénysugarak szóródását stabilizálja, ezáltal csökkentve a hinta effektust. Az eredmény: egyensúly mozgás közben is.

Synchroneyes: Forradalmi felfedezés a binokuláris látásban

A multifokális lencsék tervezése során most először a Synchroneyes technológia a két szem fiziológiai különbségét is figyelembe veszi a két lencse kalkulációjának szinkronizálásával. Így a lencsedesign a két szemet egységes rendszerként kezeli. Az eredmény: széles látótér zavaró széli torzítások nélkül.

XTend: Forradalmi újítás a lencse felületkialakításában

Az XTend technológia éles látást biztosít számos távolságra ugyanabban a tekintési irányban, hogy Ön élesen lásson minden részletet karnyújtásnyi távolságon belül, még mozgás közben is. Így a Varilux X lencsék minden eddigi multifokális lencsénél többet nyújtanak Önnek.

A Varilux Xclusive 4D lencsék kizárólag a Varilux Mester Üzletekben vásárolhatók meg.

 

 

54.000 Ft/db VARILUX Physio 3.0 / f-360

Nagy Felbontású Látásélmény és dinamikus életmód szemerőltetés nélkül. Kiváló látásélességet biztosító lencsék digitális felületkialakítással és hullámfront technológiával, melyekhez Eyecode ajánlott. A megújult Physio 3.0 lencsék az aktív életet élő szemüvegviselőknek is kényelmes átmenetet nyújtanak az egyes zónák között, így szemerőltetés nélkül is éles látást biztosítanak.