FőoldalSzemészeti SzolgáltatásokTermékekÜzleteinkAkcióinkInovációGyermekszemvizsgálatSzemnyomásmérésRegéczy Varilux Mester Optika4D szemmérésWebáruház


 

<

.

A Regéczy Optika több, mint 20 év szakmai tapasztalattal várja Ügyfeleit optikai szalonjaiban.

PROFESSZIONÁLIS SZEMÉSZETI SZOLGÁLTATÁSOK

 

Regéczy Optikákban mindig arra törekszünk, hogy vendégeinket a lehető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki. Ezen elv mentén végezzük a vizsgálatokat is, amelyeket a innovatív technikai háttérrel és több mint 20 év szakmai tapasztalatával támogatunk.


.                                                       

Bejelentkezés : Kiskőrös József Attila utca 2    Tel:/ 06/78-412-363   ;  06/70-657-1205

Bejelentkezés : Soltvadkert Hősök Tere 2 / Átrium Üzletház/    Tel:/ 06/78-480-101   ;  06/70-657-1205

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ingyen szemüveglencse szakkért

–   A kontaktlencsék és a lencsével készített szemüvegek az ország összes egészségpénztáránál elszámolhatóak.

– Felvilágosítás kérhető : Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , 06-70-657-1205

 

 

 

- Optikáinkban a legmodernebb eszközökkel, többféleképpen is ellenőrizzük, hogy van-e a lencsében homály, ami szürkehályogra utal. Bár ma még nem gyógyítható, időben felismerve a glaukóma kezelhető. A korai felismeréssel és gyógykezeléssel elkerülhető a legrosszabb következmény, a vakság.Noncontact tonométer /érintésnélküli szemnyomás mérés/

Glaukoma /zöldhályog/ nagyon alattomos, veszélyes szembetegség, ami minden fájdalom nélkül kezdődik. A megnövekedett szemnyomástól elhalnak a szemfenéken a látóidegek, lassan észrevétlenül megszűnik először a perifériás, majd a centrális látás. A glaukomás beteg, homályos látást, színes gyűrüket észlel a fényforrások körül.  A perifériás látás elvesztését, és a csőlátás kialakulását nem érzékeli, ezt csak speciális készülékekkel lehet kimutatni. A szem vörösödése és fájdalom a szemben, mind figyelmeztető jel lehet.glaukoma pontos kiváltó okait nem ismerik, akinek családjában már előfordult, fokozottan veszélyeztetett. A betegség kezelése szemcseppekkel történik, sebészeti beavatkozásra akkor van szükség ha csatorna rendszer elzáródását más módon nem lehet megszüntetni.

 

A Regéczy Optikában, a szemnyomás mérés teljesen fájdalommentes és Ingyenes. A legkorszerűbb automata Non-contact /érintés nélküli/ Tonometer, sürített levegőnyomással méri meg a szemnyomást a másodperc töredéke alatt. 40 éves kor felett mindenkinek ajánlott szűrővizsgálaton részt venni, a betegség mielőbbi felismerése miatt.

Egyedülálló forma, teljesen automatikus működés.

Automatikus szemkövetés, fókuszálás és mérésindítás.
Intelligens „puffing control system”.
Szaruhártya vastagság kompenzáció (manuálisan bevihető a szaruhártya vastagság értéke).
Motoros álltartó. 5.7” színes, dönthető érintőképernyő.
Számítógépes adatátvitel.
Biztonsági leállítás.

 

A zöldhályog, vagy glaukóma ma még sajnos egy nem gyógyítható, de kezelhető betegség. Kulcsfontosságú, hogy időben felismerjük, így megelőzhető a legrosszabb szcenárió, a látás teljes elvesztése.

A kor előrehaladtával fokozott hangsúlyt érdemes fektetni a különféle szűrővizsgálatokra, így a látás rendszeres ellenőrzésére. 40 éves kor felett nő a zöldhályog kialakulásának a kockázata, ráadásul a betegség sok esetben teljesen tünetmentesen alakul ki, ezért évente egyszer mindenképp keressünk fel egy szemész szakorvost!

A modern műszerek segítenek benne, hogy már korai stádiumban is szűrjük a zöldhályogot. A szemfenék vizsgálata során már egészen korán felfedezhetők a betegség jelei, így még időben meg lehet állítani..

Általában gyógyszeres kezelést alkalmazunk, de a pontos gyógykezelést minden estben szemész szakorvos állapítja meg. A zöldhályogot az orvostudomány mai állása szerint sajnos még nem lehet visszafordítani, emiatt semmi esetre ne halogassuk az éves szűrővizsgálatot!

 

A szürkehályog a szemlencse elhomályosulásával járó szembetegség. Kialakulhat sérülés, betegség következtében, az UV sugárzás határása, de sajnos genetikailag is örökölhető. Idősebb korban nagyobb valószínűséggel alakulhat ki, emiatt 40 éves kor fölött még nagyobb hangsúlyt kell fektetni a látásvizsgálatra, még abban az esetben is, ha nincs konkrét panaszunk.

A Regéczy Optikákban olyan modern, profi műszerekkel dolgozunk, amik ki tudják szűrni a szürke- és a zöldhályogot is. A vizsgálatot végző kollégák kétféle eszközzel is ellenőrzik, hogy látható-e homály a lencsében, először számítógéppel, biomikroszkóppal, majd szemtükörrel ellenőrzik a szemfeneket, a retinát és az erek állapotát.

A szürkehályog tünetei

A leggyakoribb és a legszembetűnőbb tünete a szürkehályognak a látásélesség csökkenése. Ezen kívül a következő tünetek is szürkehályogra vagy cataractára utalhatnak:

  • Zavaróvá válnak az erős fényhatások (napsütés, reflektor fénye)
  • Zavarok jelentkezhetnek a színérzékelésben
  • Romlik a látás, egyre erősebb szemüvegre van szükség
  • Kettőslátás az egyik szem eltakarásakor

A szürkehályog kezelése

A szürkehályog ma már szerencsére jól kezelhető, viszont itt is, mint minden betegségnél, nagyon fontos az időfaktor! Korai stádiumban még szemüveggel orvosolható, később viszont akár műtétre is szükség lehet.

Ne várja meg, amíg észreveszi magán a tüneteket, keresse fel évente szemorvosát!

 

,                                                                                                                                                        

Gyermek szemvizsgálat

Tágítás nélküli gyermek szemvizsgálat 6 hónapos kortól!

Nincs csepegtetés, kellemetlen irritáció, csak egy mosolygós figura.

Speciálisan csecsemők és gyermekek vizsgálatára
Tökéletes megoldás amblyopia szűrésére
Binokuláris mérési metódus
Non-invasive mérési metódus.
Nem kell pupillatágítót alkalmazni.
1 méteres mérési távolság. A gyermek a szülő biztonságos közelében (ölében ülve) maradhat.
Rendkívül gyors mérés.
Egy lépésben méri a szem fénytörési hibáit, a pupilla átmérőt, a PD-t és a tekintés irányát.
Egyszerű kezelhetőség, automatikus mérésindítás.

Gyors autorefraktometer, melynek mérési elve az infravörös skiaszkópián alapszik. Alkalmas csecsemők szűrésére is, akár már 6 hónapos kortól. 1 méteres munkatávolságon működik, alapvetően binokuláris méréssel, melynek során meghatározza a pupillaátmérőt és a szem optikai tengelyének irányát. Mikro strabismus mérésére alkalmas. A méréshez és kiértékeléshez nem szükséges külső számítógép, a készülék beépített számítógéppel rendelkezik. Dokumentálási lehetőségek: öntapadós etikett nyomtatása, mely beragasztható a kartonba is.

 

Szemüveglencsék

A prémium szolgáltatások, a kvalifikált szakemberek, az exkluzív környezet és a kimagasló színvonalat képviselő termékek mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az Ön számára a legjobb látásélményt nyújtó optikai terméket tudjuk nyújtani

 

. .

Üzletünkben megtalálható a vezető világmárkák széles választéka, de limitált szériás, egyedi darabok közül is válogathatnak vásárlóink.Szakembereink maximális odaadása, korszerű vizsgálati technológiák és gépparkunk, valamint a szemüvegek iránti szenvedélyünk teszik igazán különlegessé.


Az Ön elegáns és stílusos megjelenéséről a világ vezető márkáinak szemüveg keret és napszemüveg kínálatával gondoskodunk.


A szemüveg öltöztet, stílust ad.
A lencse akkor jó, ha igazodik viselője egyéni jellemzőihez, látásproblémáihoz.
A két feltétel együttes teljesülése érdekében dolgozunk az Ön megelégedésére.


 

 

A vizsgálatokat Dr. Regéczy Márta szemész szakorvos és kontaktológus, " aki több mint 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik " végzi.

 

Kártya elfogadóhely

- Egészségbiztosítási kártya elfogadóhely

Ezekkel, az egészségpénztárakkal állunk kapcsolatban: ADOSZT Egészségpénztár, Aranykor, Dimenzió, Generáli, Honvéd Egészségpénztár, K&H, MKB, OTP Egészségpénztár, Pajzs, Patika, Posta, Tempo, Vasutas, Vitamin Egészségpénztár

- Széchenyi kártya elfogadóhely

- Erzsébet utalvány elfogadóhely